torstai 12. maaliskuuta 2015

Viljami Leijonamieli ja Oliver Jänishousu

No juu, enpä tiedä mitä tuumaisi Oliver tuosta otsikosta ;). Mutta näin se nyt vaan tuntuu olevan.. Viljami on savannin suurin peto! Oliver taas..no on samanlainen kuin minä: mukavuudenhaluinen. Jos ulkona on alle +20 astetta, ei sinne kannata mennä. Näin tuumaa herra Jänishousu. Toista mieltä on Leijonamieli: ulkona on ihana vaania ötököitä, lehtiä, lintuja...ihan mitä vaan!

Mutta Oliverista on huomattavasti helpompi saada kuvia ulkona. Oliver kun tykkää haistella ja ihailla. Katsella...ja mutustaa ruohoa.



Viljami mieluummin taas olisi koko ajan menossa. Erityisesti näin kolealla kevätsäällä minä kyllä itsekin preferoisin Viljamin tyyliä..



Välillä on silti pakko jäädä Oliverin mieliksi ruohoapajille mutustelemaan..






Ja nyt tultiin myös siihen käännekohtaan, että Viljami tarkenee ulkona vaikka tunnin, Oliver max.10min ja minä jotain siitä välistä ;). Niinpä minä vedän toppahousut jalkaan ja ensin lähdetään koko konkkaronkka pihalle kukkia haistelemaan ;). Ja n.10 minuutin kohdalla Oliver saa tarpeekseen. Viedään Oliver kotiin ja jatketaan Viljamin kanssa kaksin.




Jatkossa, vielä näin viileällä ilmalla, saatan myös tehdä niin, että menen ensin Viljamin kanssa kaksin ulos kävelemään ja sen jälkeen Oliver pääsee pyrähdykselleen, mikäli haluaa.. Viljamin kanssa on oikeasti hirmu hauska käppäillä. Ei tule munkaan niin kylmä, kun pysytään pitkälti liikkeessä. Toki Viljamillakin on omat vaanimisapajansa, joiden luona saan seistä ja hytistä. Mutta ainakin silloin on mahis saada Viljamistakin kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti