maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ulkoilukausi aloitettu

Perjantaina töiden jälkeen oli mielestäni jo sen verran keväistä, että ajattelin aloittaa ulkoilukauden kissojen kanssa. Pimeys, kosteus ja kylmyys ei kuitenkaan ollut Oliverin ja Viljamin mieleen. Ensin kumpikaan ei edes meinannut tulla ulos:Ja kun sitten suostuivat astumaan tassuillaan ovesta ulos, kesti ulkoilu arviolta noin 30 sekuntia..Tämän jälkeen pitikin huilia turvassa ja lämpimässä ;)

Lauantaina aamupäivällä oli jälleen kivan keväinen ilma. Päätin yrittää ulkoilua uudemman kerran. Edelliseen kertaan verrattuna lopputulema oli huima! Pojat jaksoivat jopa 10 minuuttia ;) . Oliver jo siinä vaiheessa tärisi kylmyydestä. En ymmärrä, miten voi olla niin viluinen..

Kyllä se tästä.. Uskon, että sitä mukaan kun ilmat lämpenee, myös ulkoilujen kestot pitenee. Ja eihän se vaarallista ole, jos mussukat ei ulkona viihdy. Mieluusti vain tarjoaisin heille sisäoloja enemmän virikkeitä.

Sunnuntaina oltiin taas näytön alta evakossa Tuomarilassa. Osmakin oli paikalla, ja siitäkös erityisesti Viljami tykkää! Osma ja Viljami jaksaa aina yhdessä leikkiä monta tovia :). Ja tällä kertaa Oliver ja Viljami saivat Osmalta todella hienot piirrustukset:


Kyllä nyt poikien kelpaa!

Illalla kotiuduttua suuntasi mussukat heti iltalevolle:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti