perjantai 27. maaliskuuta 2015

Muutton aloitus ja muuta mukavaa

Tähän alkuun täytyy laittaa Viljamin "poseerauskuvat". Ehkei Viljami näissä nyt juuri poseeraa, mutta kun hän on kertakaikkisen hieno kissa ja about kaikki kuvat aina onnistuu.. Niin tässä sarjakuvauksen tuotosta :)











Ja kuten otsikko kertoo, muutto on alkanut.. Sain onnekseni 1kk aikaa muuttaa, asunnon ostajilla kun oli määräaikainen vuokrasopimus nykyasunnossaan huhtikuun loppuun. Hiljalleen siis roudailen kamppeitani "väliaikaismajoitukseen" eli vanhemmilleni. Toivotaan, että uusi asunto löytyisi pian. Keskiviikkona Anu oli jeesimässä kaappien tyhjennyksessä ja ensimmäisen kuorman siirrossa. Myös Oliver osallistui kaapin siivoukseen:





Torstaina oli pakko lähteä pika-ulkoilulle. Hirveä tuuli oli ja kylmäkin..mutta mussukat niin maukui ovella, että ajattelin ettei tuo tee kellekään meistä pahaa, jos heitetään pikapyrähdys. Ja todella, n.10min pojat viihtyi.. Juoksujalkaa viipotettiin tämän 10 minuutin jälkeen kohti kotiovea. Tätä ennen piti kyllä käydä muutaman naapurin ovella matkan varrella kyselemässä, pääsiskö lämmittelemään ;). Oliver löysi oivan kiven kolon joka oli tuulelta suojassa:





Toivottavasti nämä megatuuliset ilmat alkaisi nyt olla ohi ja tilalle tulisi se ihana keväinen auringonpaiste!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti