torstai 19. maaliskuuta 2015

Suurpetomme Viljamini!

Koska tosiaan edellinen postaus oli Oliver-painoitteinen, nyt saa Viljami loistaa :). Aloitetaan kevyesti..Viljamini kissatelkkarin äärellä:

Valitettavasti en vieläkään ole löytänyt kameran akun laturia (no en muuten ole etsinytkään ;) ), joten kuvien laatu on tätä heikkoa Lumia-laatua.. Tähän väliin muutama kuva unikaveristani Oliverista. On iltapesun aika:

Ja ulkoilut ollaan taas otettu jokapäiväisiin rutiineihin mukaan. Ainoastaan tiistaina jäi väliin, tiistai kun on tallipäiväni. Valitettavasti kuvien laatu on hyvin heikko, mutta ei anneta sen häiritä.. Halusin kuitenkin liittää todistusaineiston tänne :) .Ulkoilun jälkeen edessä on tietysti tarkka turkin putsaus ja sen päälle iltalepo:
Sain keskiviikkona vanhemmiltani Thaimaan tuliaisina mm. erilaisia mausteita. Jätin ne pussiin keittiön pöydälle odottamaan pakastusintoani. Torstaina aamulla Viljami bongasi pussin pöydältä, eikä voinut vastustaa sitruunaruohon houkutusta:


Näiden kuvien jälkeen menin yläkertaan hampaita pesemään. Kuulin, kuinka Viljami sai sitruunaruohon lattialle tiputettua, eikä mennyt aikaakaan kun Viljami ilmaantui eteeni (yläkerran vessaan) sitruunaruoho suussaan. WAU mikä saalis ;). Pistin kuitenkin sitruunaruohon kaappiin piiloon töihin lähtiessäni, jotta siitä olisi minullekin vielä jotain iloa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti