torstai 30. heinäkuuta 2015

Mökkeilyä vol.II - Tammisaari

Loman vika viikko vietettiin Tammisaaren mökillä. Ja taas sai kissat juosta vapaasti hiirimetsällä :). Päästäisiä tuntui jälleen löytyvän. Ja lintujen kyttäys tuntui myös olevan kova juttu. Yksi Oliverin ja Viljamin lempikyttäyspaikoista oli isojen raparperinlehtien alla (toim.huom.: kiinnittäkää huomiota valoilmiöön! Tänä kesänä on todistettavasti aurinkokin näyttäytynyt ;) )


Yöt me kissojen kanssa nukuttiin alamökissä. Yleensä jo vähän ennen kun itse menin nukkumaan, kannoin kissat yöpuulle. Joka yö vähintään jompikumpi nukkui mun vieressä tai jalkopäässä. Ja yhtenä iltana en meinannut itse edes mahtua sänkyyn, kun kissat oli sen valloittanut :). Varovasti yritin vetää peittoa ja Viljamia siinä päällä lähemmäs seinää, jotta mahtuisin itse kyljelleen siihen sängyn reunalle. Peittoa riitti osittain mun päälle.. Ja näin meni puolet yöstä! Siis nukuin kyllä, välillä heräilin tarkistamaan, josko Viljami olisi siirtynyt ja antanut mulle enemmän tilaa.. No ei ollut vasta kun aamuyöstä..Lähtöaamuna oli taas tarkoitus pitää kissat valjaissa ja juoksunaruissa siihen asti, kunnes mökki on saatu siivottua ja me päästäisi lähtemään. Mutta tää koko valjas-homma oli poikien mielestä niin mälsää, että päättivät molemmat tulla sisälle nukkumaan...1 kommentti:

  1. Heh :-D, kun kissat valtaa sängyn, mulla on ihan sama varovaisuus, että josko emäntäkin saisi vähän nukkua...? Siinä sitten koittaa olla varovasti, ettei muruset herää. Varsinkin Miiru on niin herkkähipiäinen, ettei paljoakaan siedä siirtelyä tai tönimistä.

    VastaaPoista