maanantai 6. heinäkuuta 2015

Hyvää kesää :)

Kas hyvää kesää kaikille! Mä aloitin oman lomani viikon reissulla Plataniakselle, joten nyt oli vähän pidempi postaus-tauko.. Mutta täällä yhä ollaan, ja nyt monen monta kuvaa luvassa!

Mä aloitin pakkailut jo pari päivää ennen reissua, jottei tulisi kiire ja stressi. Oliver näyttää ihan siltä, että "ou-nou, hei älä meeee....":
Ja tässä viikko sitten perjantain ulkoiluja, päivää ennen mun reissuun lähtöä:Käytiin myös kävelylenkillä ko. päivänä:
Mun matkan aikana sain 2 kuvaa puskakissoista :)Eilen koin kauhun hetkiä, kun oltiin mussukoiden kanssa pihalla. Yritin lukea samalla kirjaa, mutta tahti ei ollut huima, kun piti vähän väliä käydä päästämässä kissa kiipelistä (=naru jumissa..) tai repimässä pois puskista. Useampi tunti kuitenkin oltiin. Jossain vaiheessa kuulin rapinaa ja huomasin, että Oliver oli kiivennyt talon viereiseen puuhun. Ei se sinänsä mikään kymmenien metrien korkuinen ole, mutta erittäin "oksainen". Heti siis iski pelko, että entä jos Oliver tippuu tai hyppää korkealta ja jää narustaan kiinni...????! Oliver oli ehtinyt jo niin korkealle, etten saanut napattua narua irti. Otin narun kuitenkin toisesta päästä puusta irti, ettei ainakaan jäisi siitä kiinni, että hypätessä naru "loppuu kesken".. Siinä sitten sydän syrjällään tuijotin ja mietin, että millon juoksen naapuriin ja pyydän ukkia tikkaiden kera avuksi. En ehtinyt tehdä mitään, kun se sitten tapahtui...Oliverin ote lipesi ja naru jäi kun jäikin kiinni. Ei siinä mennyt kun muutama sekunti koko hommassa, mutta se tuntui tunnilta. Iski kauhu. Huomasin kuitenkin heti, että valjaat on sen verran löysät, että Oliver pääsee liukumaan niistä irti. Ja näin tälläkin kertaa selvittiin säikähdyksellä. En siis Oliverille taidakaan edes harkita tiukempia valjaita. Oliver kun ei karkailuakaan harrasta. Viljamin suhteen asia on kinkkisempi. Uudet valjaat ehdottomasti, mutta sellaiset, joissa ei ole kuristumisvaaraa!

Ulkoilua kuitenkin jatkettiin tuon tapahtuman jälkeen ja Oliverillekaan ei käynyt yhtään mitään! Onneksi näin <3

Vaikka kuinka saa olla ulkona ja metsästää ötököitä, niin Viljami ei ole unohtanut myrkkykäärmeitään :). Eilen Viljami toi mulle myrkkykäärmeen ja heitettiin sitä ja leikittiin..

Eikös joku sellainen kirja ole olemassa kuin Ikkunaprinssi? Vai oliko se Ikkunaprinsessa? No oli kuinka oli, niin tässä Ikkunakissa :)

Eilen Viljami löysi jännän saaliin! Mun mielestä se oli super-yäk-ällöttävä, mutta Viljami jaksoi pyöriä sen ympärillä, metsästää tassulla ja (YÄK) maistella sitä... Kyseessä oli iso, lihava kastemato:

Viljamin metsästäessa, Oliver...The King Oliver, otti valtaistuimen haltuunsa:

Huojentunein fiiliksin täällä toivotamme kaikille ihania ja lämpimiä kesäpäiviä!

2 kommenttia:

 1. Heh :-D! On teillä ollut vauhtia ja vipinää. Varsinainen Tarzan-seikkailukin, onneksi päättyi hyvin - mutta tuolla kiipeilyinnolla varmaan jatko-osia seuraa? Myrkkykäärme oli ovela veto :-D.
  - Pipsun ja Miirun Pirjo -

  Hmmm, kysyikö emäntä teiltä luvan, että saa lähteä matkalle? Meillä ei aina huomaa kysyä ja sitten me huomataan olevamme jossakin hoitopaikassa. Matkalaukuissa pitäisi olla semmoiset kissalukot, että ihminen saa laukut käyttöön vain jos kissat avaa ne.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valitettavasti pääsi käymään niin, ettei kissoilta anottu matkustuslupaa ;). Mutta onneksi oli tuttu hoitopaikka nro 2. Tosin, siellä ei syystä tai toisesta ymmärretty, että kissat ulkoilevat päivittäin 5 tuntia, EI 1 tunnin... Erityisesti Viljami oli tästä kovin närkästynyt..

   Poista