maanantai 23. helmikuuta 2015

Viikonloppu ja leivontaa

Viikonloppu hurahti jälleen aivan liian nopeasti. Perjantaina heti töistä tultuani alotin kakun leipomisen, Oliverin ja Viljamin vahtiessa silmä tarkkana. Viljami olisi myös mieluusti maistellut pistaaseja ja taikinaa. Kertaalleen ehtikin suuhunsa varastaa kokonaisen, kuorellisen pistaasin. Onneksi ehdin napata sen pois, ennen kuin Viljami ehti sitä nielaista. En tiedä olisiko nielaissutkaan, mutten viitsinyt jäädä ottamaan selvää ;) .Oliverille riitti pistaasien ihmettely nenän ja tassun voimin.







Seisoessani keittiössä ja siinä kakkutaikinaa sekoitellessa, hyppäsi ensin Viljami ja sitten Oliver olkapääni kautta keittiön kaappien päälle. Ihmettelin suuresti, kun alkoi kuulua kummallista raksujen pureskeluääntä.. Ihmettelin, onko joku tehnyt mulle jäynän ja heitellyt kissanraksuja kaappien päälle, vai mistä ihmeestä ääni tulee!? Pakko oli lopulta nousta pöydälle seisomaan, jotta näin mitä kaapin päällä on. Ja kappas, siellähän oli kadotukseen joutunut aktivointilauta raksuineen! En tiedä olisikohan tuo aktivointilauta unohtunut minulta lattialle ennen asunnon kuvausta tai näyttöä ja jos välittäjä oli sen nostanut kaapin päälle..? Minä itse kun tuonne en edes yltäisi.. Mutta pääasia, että ko. aktivointilauta löytyi. Se on erityisesti Oliverin mieleen. Vissiin hauskempaa, kuin raksujen syönti suoraan kiposta.









Näillä näppylöillä ei muuta raportoitavaa. Aurinkoisia kevätpäiviä odotellen toivotamme kaikille mukavaa alkanutta viikkoa :).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti