maanantai 2. helmikuuta 2015

Uusi blogi - vanhat kujeet ;)

Vanhan blogin (oliverjakumppanit.blogaaja.fi) täytyttyä oli aloitettava uusi blogi mussukoiden elon ja olon tallennuspaikaksi. Hieman on vielä opettelua tämän bloggerin kera, mutta ei anneta sen nyt häiritä. Aloitetaan viikonlopun kuvamateriaalilla..

Oltiin taas vaihteeksi Tuomarilassa viikonlopun vietossa. Yritin viedä molempia kissoja ulos, mutta Oliver ei suostunut tassullaankaan astua ovesta ulos. Viljami tuli kyllä, mutta n.minuutti kuistilla riitti.. Sain sentään napattua muutamat kuvat todistusaineistoksi:
Ja ruuanlaitossa mussukat oli myös tietysti mukana, tarkkailijan roolissa. Viljami vahtii kakun valmisteluja:Oliver on kinkkutuolin kingi! Kyseinen tuoli tosiaan siis edesmenneelle Ransu-kissalle on tehty. Siinä Ransu päivysti kinkkua. Oliver oppi kinkkutuolin merkityksen jouluna ja on siitä lähtien muistanut harjoittaa oppimaansa:..kinkkutuolilta on myös hyvä tarkkailla ruuan valmistumista:Ja ruokapöydältä löytyi iiiiihanasti lämmittävä kirkasvalolamppu :)

Viljamikin ymmärsi, että tuolilla istutaan ja odotetaan kiltisti ruokaa ;)Tarkkailunurkkaan mahtuu helposti molemmat viralliset tarkastajat:
Yläkerrasta Oliver löysi kivan kiipeilypatjan, josta pääsi samalla tarkkailemaan kylmää ulkoilmaa sivistyneesti sisätiloista:

Myös olohuoneesta löytyi iso kissa-tv ja kaide, jolta "telkkaria" katsoa:
2 kommenttia:

 1. Fiksu kissa kun osaa nauttia valohoidosta :)

  -Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä vaan! Molemmat osaa arvostaa tuota valohoitoa ;)

   Poista