torstai 16. huhtikuuta 2015

Viimeisiä viedään..

Muutto lähenee ja viimeinen viikko nykyisessä kodissa vetelee viimeisiään.. Kaikki ilo pitää siis ottaa irti omasta pihasta ja ympäristöstä :). Tällä viikolla on ollut vähän viileät ilmat iltaisin, joten kävelylenkin sijaan olen päästänyt mussukat joka ilta omalle pihalle ulkoilmaa nuuhkimaan. Kumpainenkaan ei kovin kauaa (10min?) ole viihtynyt.. Mutta tässä muutamia pihaotoksia:


Molemmat kissamissat siis ovat tulleet itse sisälle n.10min pihalla hengailun jälkeen. En tiedä tuleeko sitten kylmä..? Mutta ulos on heti silti nähtävä. Keskiviikkona mentiin heti ikkunan ääreen kyttäilemään tapahtumia:
Ja taas oli ihan pakko ottaa unikavereista muutama söpöyskuva.. Menin keskiviikkona jo kahdeksan aikaan sänkyyn kirjaa lukemaan ja mussukat tuli tietysti mun seuraksi :)


Lauantaina edessä on se muutto. Tämä siis jäänee viimeiseksi päivitykseksi Kauklahti-huudeilta.. Voi kun löytyisi uusikin koti samoilta seuduilta.. Onneksi väliaikaismajoitus on niinkin lähellä kun Tuomarilassa. Nyt vaan peukut pystyyn ja toivotaan, että mulle ja kissoille löytyisi pian kiva rivari Kauklahdesta!!! Kunhan nyt edes Espoosta.. Ei me muualla osata asua ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti