torstai 9. huhtikuuta 2015

Pakkausavustajat

Keskiviikkona koitti jälleen pakkailujen aika. Lähes kaikki kaapit on jo tyhjennetty ja nyt oli vuorossa vaatekaapin läpikäynti. Heittelin virttyneet röijyt roskikseen, juuri nyt tarpeettomat säkkiin säilöön ja muutamat käyttövaatteet sai jäädä kaappiin. Roskasäkki oli Oliverin mielestä ihan huippupiilo ;). Ja lisäksi sieltä oli hyvä vaania tunnelipalloa!
Ja ohessa Herra vaate-assistentti vahtimassa mikä vaate ansaitsee jatkopaikan käyttövaatteissa ja minkä kohtalo on kaatopaikka..Yksi hylly kerrallaan tyhjäsin vaatekaappia..Yllättäen tunsin varpaissani KOURAN! Sängyn alta pilkisti esiin koura! Kääk! Kuin kauhuleffasta...!!!Tuo pyjaman kangasvyö olikin ihan ykkösjuttu. Sillä pystyi leikittämään molempia kissoja samaan aikaan :)
Ja koska mun vaatteet oli mussukoiden mielestä niin kovin mielenkiintoisia, oli pakko vähän kokeilla yhtä paitaa Oliverille ;). Tosin, Oliver taisi närkästyä kun kehtasin naisten paitaa "pukea" hienolle Herralle ja poistui mitä pikimmiten paikalta..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti