lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kissanpäiviä!

Oliver ja Viljami elelee tällä hetkellä kyllä ehdottomasti elämänsä kissanpäiviä! Kyllä kelpaa pojilla :). Ulkoilua "juoksunaruissa" on tätänykyä joka päivä ja tuntitolkulla! Toisinaan jopa 5h päivällä ja parhaimmassa tapauksessa illalla vielä pari tuntia mun kotiuduttua. Kuten todettu, jos kissoilta kysytään, jäisisimme varmaan tänne Tuomarilaan ihan lopullisesti asumaan ;). No, mutta ei nyt kysytä...yritetään silti löytää meille oma pesäkolo ;). Joskin hyvin täällä on mennyt, ei ole valittamista.

Näin kissoille opetetaan tapoja...ettei pöydältä syödä mitään...kröhöm.. ;)



Kissa-tv:n äärellä on aina hyvä olla:





Ja pöydällä auringossa kelpaa myös lellikin lepäillä..




Siitä päästäänkin itse asiaan: juoksunaru-ulkoiluun!









Lauantaina päivällä käytiin myös "kävelyllä". Ensin mentiin Viljamin kanssa kaksin, koska ulkona ripotteli ja Oliver halusi sisään. Kierreltiin joku tovi pihapiirissä ja kun oltiin taloltapäin näköpiirin ulottumattomissa, maakellarin luona, katsoin taakseni, että mikä eläin tulee..miksei Viljami ole moksiskaan.. No kappas, sehän oli Oliver! Ihan ilman valjaita, vapaana! Oliver oli ilmeisesti saanut työnnettyä terassin oven auki ja muuttanut mielensä ulkoilun suhteen. Onneksi Oliver on niin kiltti, eikä lähtenyt karkuun. Ilmeisesti oli suoraan tullut vaan mun ja Viljamin luokse! Siitä sitten kaappasin Oliverin syliin ja kävimme kotona laittamassa hällekin valjaat..







Tulevaa viikonloppua odotan jälleen suurella innolla. Ja jos kissat tietäisi, ne ei pysyisi pöksyissään ;). Ensi viikonloppuna meinaa suunnataan taas mökille Tammisaareen! Ja siellä pääsee pojat juoksemaan minkä kerkiävät :). Siihen asti toivotaan aurinkoisia juoksunaru-ulkoiluilmoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti