maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ihana kesä!

Siis kyllä vaan on ihanaa kun on kesä ja tarkenee! Suomessahan se tarkoittaa, että on yli 10 astetta :D. Mutta siis, kun on sen verran lämmin, että ihminen tarkenee, niin kissatkin saa olla pihalla :). Viime viikolla Oliver taas leikki oravaa päärynäpuussa..:
Mun on aina tietty pakko valvoa vieressä tuota Oliverin oravaharrastusta.. On meinaa pakko irroittaa sininen juoksunaru tuosta mustasta pikkunarusta niin, että jos Oliver hyppää puusta alas, ainakaan naru ei lopu tai tartu kiinni.. Hirveän korkealle Oliver kiipeääkin. Onneksi puu ei ole suuren suuri, mutta ihan sinne huterille yläoksille asti Oliver kiipeää..

Tässä sitten viime viikon flexi-ulkoiluja:

Siitä sitten päästäänkin viikonloppuun ja mökille! Oltiin la-su mökillä Tammisaaressa, ja jälleen kerran päästin mussukat vapaaksi pihalla. Koko lauantain pyörivät pihapiirissä, eikä kauaa olleet näkymättömissä. Vasta sunnuntaina Viljami oli muutaman tunnin kerralla poissa. Vähän jännitti, mihin aikaan pääsen mökiltä lähtemään. Ensi kerralla en ehkä kotiinlähtöpäivänä enää päästä kissoja vapaaksi. Olisi mulla nytkin ollut valjaat mukana, mutta enpäs tullut ajatelleeksi... Ensi kerralla sitten viisaammin ;). Ja kyllä Viljami nytkin ihan puoliltapäivin tuli, kun häntä huutelin. Kerran näin. Ensi kerrasta en tiedä.. Siksi en ehkä riskeeraa.Jälleen, Viljamin YKSI saaliista:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti