torstai 7. toukokuuta 2015

Rutinoitunutta menoa

Elo ja olo alkaa jo olla aika rutinoitunutta Tuomarilassa. Ja hyvä niin, kissathan kun ymmärtääkseni tykkää rutiineista ja samasta päivärytmistä. Ainoa poikkeus tällä hetkellä on edelleen Viljamin maukukonsertit. Mitä aiemmin aurinko nousee, sitä aiemmin Viljami aloittaa kotiväen herättelyt "kauniilla aamulauluillaan" ;). No, uskon, että menee ohi. Ja pääasia, että tiedän ettei Viljamilla ole mitään hätää..ainoastaan huomion hakua tai ulos vaatimista.

Ja kamerasta taas vaihteeksi loppui H-hetkellä akku, joten joudun nyt tyytymään kännykän lööbailu- ja kissa-tv -kuviin..

Ensialkuun sain jälleen todistusaineistoa maailman söpöimmästä kissapainista:Tuon jälkeen Viljami häippäsi, mutta onneksi Oliver jäi mun tv-seuraksi..
Viljami kissabuffettia metsästämässä:
Ja Oliver parhaan kissa-tv:n äärellä. Tuon ikkunan takana, parin metrin päässä on päärynäpuu, joka toimii myös lintujen ruokintapaikkana. Samoten siellä käy oravat lintujen ruokia pöllimässä. Eli parhaat kyttäysapajat:2 kommenttia:

 1. Hih :-D, Viljami näyttää keittiön tiskin luona juuri niin anovalta kuin vain kissa osaa: "En raksun raksua ole saanut eikä pienintäkään lihapalaa. Hirrrrmuinen nälkä, ihan heikottaa...!" - Kauniin väriset kissat ja upeat hännät!

  Nää mun omat saa tosiaan olla ulkona maalla ollessa. Kaupungissa tiukasti valjaissa ja flexissä, joka ei aina ole ollut niin mieluista... :-D. Olen tekemässä toukokuussa postausta mun poikakissan valjastelun edistymisestä, nyt kolmen vuoden jälkeen on herännyt halu lähteä valjaissa ulos <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Viljamilla on niin kauniit, suuret silmät, että koko kissa helposti näyttää juuri tuolta, että ei koskaan mitään ole saanut ;). Ja härskin häikäilemättömästi hän tätä käyttää hyväkseen ;).

   Minä jään innolla odottamaan teidän valjasulkoilujen jatkoa :)

   Poista