torstai 14. toukokuuta 2015

Reviirin laajennusta ja mustarastaita..

Taas on ulkoiltu urakalla. Ja reviiri senkun laajenee. Joka kerta vähän kauemmas ja ainakin yksi uusi nurkka tutkimaan. Nyt kun taas uutta tutkittavaa ja ihania ulkoilumaastoja riittää :). Mutta aloitetaan aamupuuhista.. Toiset lukee lehtiä, toiset peseytyy...ruokapöydällä tietty..



Ja sitten siihen pääasiaan, eli ulkoiluun! Lintuja eli tsirppi-paisteja olisi tarjolla enemmän kun pieni kissa kesässä jaksaa metsästää. Mutta erityisesti mustarastaista on tullut hyvin agressiivisiä. Mua ne sentään varoo, mutta lähelle ne tulee kissoja hätistelemään. Tosin, Oliver ja Viljami ei näitä ole oppinut pelkäämään, kun linnunpelätin alias minä, seisoo vieressä. Tässä alhaalla ekassa kuvassa näkyykin oksalla yksi pahamaineisista mustarastaista, jos tarkkaan katsoo..






Tässä seuraavassa kuvassa alla, ollaan reviirin laajennusreissulla:













Ja sitten käytiin haistelemassa, josko Kaijalle ja Ukille pääsisi kylään :)













Alla näkyy Viljami "juoksunarussaan". Kuvan ottamisen jälkeen menin hakemaan Oliveria sisältä. Kun tulin takaisin Viljami oli tuossa edessä puskassa mustarastas saaliinaan! Oliver ei ollut vielä narussa kiinni, joten en voinut juosta Viljamin luokse, joka oli sotkeutunut naruun ja pensaisiin saalistushumussaan. Samassa myös muutama mustarastas hyökkäsi Viljamia kohti kaveria pelastamaan. Viljami päästi saaliin ja rimpuili (ehkä sekunnissa!?) itsensä valjaista irti ja juoksi terassin alle petoja piiloon. Meni hetki, ja sitten Viljami onneksi hiipi terassin alta pois. Antoi kiltisti ottaa kiinni ja laittaa takaisin valjaisiin. Mitään ei oppinut mustarastaiden hyökkäyksestä, vaan samaan puskaan suuntasi mustarastaita vaanimaan.


Muita saaliita ei valitettavasti saatu. Mutta totesin, että jos joudun kissoineni keskelle metsää, me ei kuolla nälkään, koska Viljami pitää meidät lintulihassa :). Hihii... *Ylpeä Kissan Omistaja*

Huomenna illalla suunnataankin sitten Tammisaareen mökille. Saas nähdä montako päästäistä Viljami tällä kertaa löytää!? Viimeksi saldo taisi olla 5. Pakko laittaa veikkaus vähän paremmaksi. Jos sanon viikonlopun saldoksi 7..? Siis veikkaus :). We'll see...we'll see :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti