maanantai 18. toukokuuta 2015

Mökkeilyä :)

Kyllä nyt oli kerrassaan kissoilla ne kuuluisat kissanpäivät, kun viikonlopuksi suunnattiin mökille! Ja mussukat pääsi ihan issekseen valjaitta mökkiympäristöön tutustumaan. Siinä pihapiirissä kyllä pysyivätkin. Hyvä niin. Ei tarvinnut huolestua. Kävivät tasaisin väliajoin nenäänsä näyttämässä..

Anu ja kissat laiturilla järveä ihmettelemässä:

Alamökin ympäristön haistelua:

Vaikka muuten oli ihan ok ilmat, niin perjantaina illalla sen verran ripotteli vettä, että maa oli märkä vielä lauantainakin. Niinpä tassuja oli putsattava vähän väliä:
Trapetsitaiteilija-Oliver ;)


Mun kännykkä oli pitkälti tietokoneessa kiinni, jotta saatiin netti toimimaan. Siksi siis kuvasaldo on näin pieni. Mutta onneksi Anulla oli myös kännykkä mukana, ja sillä otettiin enempi kuvia. Sain ne juuri pikalähetyksenä itselleni, mutta postaan ne ensi kerralla!

2 kommenttia:

 1. Tehän ootte kovia valjastelemaankin, käytiin just lukemassa teidän ulkoilukuulumisia. Ja mustarastaita, huiii, paistiksikin melkein.

  Me saadaan kanssa maalla olla ulkona valjaitta ja tykätään siitä tosi paljon. Kaupunkivaljastelu on vähän pelottavaa, jos tulee koiria vastaan tai on kovia ääniä - silloin mennään lujaa pensaisiin piiloon!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pipsu ja Miiru! Olenkin huomannut teidän blogista, että tekin olette kovia ulkoilijoita! Ja ihanata on, jos vaan kissoille voi tarjota edes välillä vapaan ulkoilun! Kyllä oli hurjan ihana katsella kun molemmat pojat alkuun vaan innoissaan juoksi nurmikolla välillä peräkanaa ja välillä vaan juoksemisen ilosta! Odotan jo, millon seuraavaksi päästään mökille! Aurinkoisia ulkoiluja teillekin!

   Poista